Головна  →  Новини  →  27 грудня 2016

У Подільському районі для дітей пільгових категорій влаштували свято (фото)

У Подільському районі для дітей пільгових категорій влаштували свято (фото)

26 грудня для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів та дітей, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах, провели новорічне свято «Вітаємо вас в передноворічний час». До  Будинку дитячої творчості Подільського району завітало 130 діток пільгових категорій.

Привітати дітей прийшов голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський, заступник керівника апарату Олег Мукан та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Кузьменко.

«Вітаю всіх вас з прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Бажаю добра, Божої ласки, успіхів, здоров'я та миру. Нехай у Новому році всі ваші мрії здійсняться, а свято Різдва Христового подарує віру та надію в світле майбутнє»,  - зазначив у своєму вітальному слові Валентин Мондриївський. Також він передав діткам щирі вітання від Київського міського голови Віталія Кличка.

Під час заходу діти мали нагоду переглянути святкову програму, що підготували для них вихованці Будинку дитячої творчості. Також малеча отримали солодкі подарунки.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024