Головна  →  Новини  →  2 вересня 2013

Свято знань на Хрещатику

Свято знань на Хрещатику

В святковий день 1 вересня школярі міста Києва отримали чудову можливість ознайомитись з роботою позашкільних закладів під час проведення Свята знань на Хрещатику. Було представлено на святі і позашкілля Подільського району.

Дивограй творчості Подільського району демонстрували гуртки та секції  Будинку дитячої творчості і Будинку дітей та юнацтва «Вітряні гори».  Для бажаючих були організовані майстер-класи з квілінгу, деку пажу, ліплення з солоного тіста, образотворчого мистецтва, перукарської майстерності, шахів та туризму,  виготовлення витинанок і обрядових ляльок, батіку і повітряних зміїв. Представники ансамблю «Зернятко» провели показовий урок з хореографії.

Гості павільйону «Позашкілля Подолу» мали можливість ознайомитись з творчими доробками вихованців гуртків «Декоративно-прикладне мистецтво», «Етнофлористика», «Текстильна лялька», «Петріківський розпис». Була представлена інформація про діяльність та досягнення вихованців позашкільних закладів.

Протягом дня наш павільйон відвідали понад 5 тисяч дітей та батьків і записалося в гуртки 2 348 чоловік.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024