Головна  →  Новини  →  2 грудня 2016

В електронній системі «Громадський проект» для реалізації в Подільському районі вже зареєстровано 13 громадських проектів (фото)

В електронній системі «Громадський проект» для реалізації в Подільському районі вже зареєстровано 13 громадських проектів (фото)

30 листопада відбулося чергове засідання Подільської районної комісії з питань громадського бюджету (бюджету участі) міста Києва. Наразі в електронній системі «Громадський проект» для реалізації в Подільському районі зареєстровано 13 громадських проектів.

З них успішно пройшли попередню оцінку, отримали позитивні звіти про аналіз відповідності законодавству та можливості їх реалізації, та одноголосно прийняті до голосування:

- проект «Ні смертям дітей на пішохідних переходах Подолу»;

- проект «Капітальний ремонт спортивного майданчика по вул. Світлицького, 35-Б»;

- проект «Допомога хворим ДЦП та аутизмом»;

- проект «Капітальний ремонт шкільного стадіону ЗНЗ № 63».

Крім того, члени комісії розглянули проекти, які успішно пройшли попередню оцінку, та направили їх на аналіз відповідності законодавству та можливості реалізації до профільних структурних підрозділів. Зокрема:

- проект «Освітлення парку між житловим мікрорайоном та метро «Сирець»;

- проект «Освітлення єдиної пішохідної дороги через парк від метро «Сирець»;

- проект «Популяризація «Сирецького дендрологічного парку»;

- проект «Створення ІТ-осередку на базі спеціалізованої школи № 3»;

- проект «База здоров’я та спорту на проспекті Георгія Гонгадзе»;

- проект «Пам’ятник Небесній Сотні»;

- проект «Школа громадських активістів»;

- проект «City Solar Park».

Два проекти були відхилені, зокрема, проект «Безопасный город». Його було відхилено, оскільки він не відповідає вимогам п.1.3 Положення про громадський бюджет (бюджет участі) міста Києва, а саме: автор проекту не зареєстрований, не проживає та не працює у м. Києві. Також проект «Рятування та безпека на воді» - отримав негативний звіт про оцінку.

Підсумовуючи засідання комісії, Валентин Мондриївський зауважив, що до 6 грудня у киян ще є можливість подати проекти до Бюджету участі.

«До 6 грудня триває реєстрація проектів, а з 17 до 26 грудня пройде відкрите голосування на кращий проект. Будемо сподіватися, що проекти, які подали кияни для реалізації в Подільському районі, отримають необхідну кількість голосів і будуть реалізовані в наступному році», - зауважив голова комісії.

Нагадаємо, реєструвати проекти можна на веб-сторінці «Громадський проект», а також  працює пункт супроводу громадського бюджету м. Києва за адресою: вул. Введенська, 1 (фінансове управління Подільської РДА), 1 поверх. Графік прийому: понеділок-четвер: 9.00-18.00, п'ятниця: 9.00-16.45, перерва: 13.00-13.45.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024