Головна  →  Новини  →  24 листопада 2016

У Подільському районі розпочався «Тиждень позашкілля» (фото)

У Подільському районі розпочався «Тиждень позашкілля» (фото)

Традиційно, починаючи з 2002 року, в останній тиждень листопада в Києві відзначають День позашкільника. З цієї нагоди 22 листопада в Будинку дитячої творчості Подільського району відбулася концертно - розважальна програма, яка  урочисто відкрила районний «Тиждень позашкілля».

Під час заходу свої вміння і талант продемонстрували вихованці Народного художнього колективу “Дитяча опера” (керівник – заслужений працівник культури України, відмінник освіти України – Наталія Нехотяєва), Зразкових художніх колективів вокального ансамблю “Співаночка” (керівник – відмінник освіти України – Гелена Карпенко) та ансамблю сучасного спортивного танцю “Колібрі” (керівник – відмінник освіти України – Людмила Маслова), хореографічного ансамблю “АБВ плюс” (керівник – Відмінники освіти України – Андрій і Світлана Соколови) та Школи організаторів дозвілля “Святосвіт” (керівник – Ірина Хортова-Мельчинська).

Глядачі, якими були учні і вчителі шкіл району та батьки , з цікавістю спостерігали за всім, що відбувається на сцені та із задоволенням брали участь у веселих розвагах: підспівували і підтанцьовували на місцях, відгадували загадки, підтримували юних артистів бурхливими оплесками.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024