Головна  →  Новини  →  31 серпня 2013

В «Дивоцвіті» дивом цвіте дитинство

Загальноосвітній навчальний заклад 1 ступеню «Спеціалізована  школа – дитячий садок «Дивоцвіт», дошкільний навчальний заклад № 695 по проспекту Свободи 3-а, був побудований у 1983 році, а 1994-го - його було реорганізовано в школу – дитячий садок «Дивоцвіт», який став одним із перших навчально-виховних комплексів з поглибленим вивченням іноземних мов у місті Києві. До тепер пріоритетним напрямком роботи закладу є родинне виховання. Разом з педагогічним колективом саме родина стає активним учасником процесу виховання та навчання дитини починаючи з ясельної групи і закінчуючи випускним четвертим класом, а це від двох  до десяти років.

Знайомлячи Олега Бойченка із закладом, директор «Дивоцвіту» Лариса Денисюк зазначила: «Створюючи необхідні умови для перебування, виховання і навчання дітей у нашому закладі, ми не обходимося без підтримки батьків. Починаючи від найменшого – як оздобити спальні кімнати і закінчуючи стратегічними питаннями – покращенням навчального процесу, ми завжди приймаємо колегіальні рішення. І це важливо, бо діти перебувають тут з 7-ї ранку до 7-ї години вечора, тому дуже важливо, щоб для них були створенні умови навіть кращі, ніж дома». І такі умови для них створеннi.

 Начальник управління освіти Подільської РДА Галина Троян під час зустрічі з батьками наголосила, що за останніх три роки за підтримки Подільської районної в місті Києві державної адміністрації в «Дивоцвіті» було відремонтовано дах і фасад будинку, замінено всю сантехніку в кімнатах загального користування, відремонтовано пральні та один із  харчоблоків, проведено благоустрій території та оновлено ігрові майданчики. «Все це обійшлося бюджету міста майже в 500 тисяч гривень,- сказала Галина Василівна,-  але ці гроші нічого б не коштували, якби не було в колективі самовідданого ставлення до роботи, а у вас, шановні батьки, непереборного бажання допомагати у благородній справі виховання та навчання дітей». Також Галина Василівна повідомила батькам, що школа- садочок цього річ з відзнакою пройшла державну акредитацію і це є найвищою оцінкою в справі впровадження державних стандартів освіти та столичної програми забезпечення доступності, якості і фінансової ефективності освіти.

Звертаючись до представників педагогічного колективу  та батьків, перший заступник голови Подільської РДА Олег Бойченко зазначив: «Сьогодні я на власні очі переконався в тому, що навіть за мінімальні кошти, але за наявності великого бажання, спільними зусиллями і влади, і педагогів, і вас – батьків, можна створити ідеальні умови для виховання і всебічного розвитку дитини. Нагадаю вам, що 2013 рік Указом Президента держави Віктора Федоровича Януковича оголошено Роком дитячої творчості, а це означає, що на всіх рівнях освіти ми будемо підтримувати обдарованих і талановитих дітей,  сприяти розвитку їх особистостей». Такаж Олег Климентійович повідомив присутнім на зустрічі, що наступного року за бюджетні кошти буде проведено капітальний ремонт другого харчоблоку та продовжуватимуться роботи з оновлення ігрових майданчиків. «На виконання соціальних ініціатив Президента щодо забезпечення  доступу кожної дитини до дошкільної освіти, в районі ведеться цілеспрямована робота з розширення мережі дошкільних навчальних закладів. Вже наступного року, в травні місяці, відкриється реконструйований дитячий садок № 268, по вулиці Копилівській, -сказав чиновник, -  а допоки, певну частину наявних коштів ми будемо скеровувати на покращення матеріально-технічної бази працюючих дошкільних установ, підтягуючи їх до рівня «Дивоцвіту», - підсумував Олег Бойченко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024