Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2016

Запрошуємо 20 жовтня відвідати семінар щодо питань підготовки проектів до участі в Громадському бюджеті столиці

Запрошуємо 20 жовтня відвідати семінар щодо питань підготовки проектів до участі в Громадському бюджеті столиці

Запрошуємо 20 жовтня відвідати семінар щодо питань підготовки проектів до участі в Громадському бюджеті столиці. Під час проведення семінару будуть обговорені питання щодо посилення практики участі громадян у бюджетному процесі за рахунок використання сучасного елементу демократичного управління – бюджету участі. Також учасники матимуть змогу дізнатися про бюджетні процеси міського рівня та механізми його впровадження; отримати навички створення, реєстрації та реалізації проектної заявки; використання спеціалізованої електронної платформи подання громадських проектів, голосування та контроль за реалізацією проектної заявки; поширення кращих практик впровадження Бюджету міських ініціатив.

Захід організовано в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи — ІІ впровадження», що реалізується ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» та ГО «НОВА Енергія».

Бажаючим взяти участь у семінарі необхідно зареєструватися за посиланням:
https://goo.gl/forms/hYWk4XGv8csWeo2n2

Місце та час проведення: Контрактова площа, 2 (актова зала Подільської райдержадміністрації), 20 жовтня, четвер, з 11:00 до 14:00.

Детальна інформація на сайті: http://nova-energiya.org/

Група у соціальних мережах: https://www.facebook.com/groups/Public.project.Kyiv/

Нагадаємо, з 22 вересня по 23 жовтня проводиться прийом громадських проектів, які відповідають вимогам Положення, з їх подальшою реєстрацією в електронній системі «Громадський проект»: https://gb.kievcity.gov.ua/projects.

Дозволені типи проектів: безпека та громадський порядок; дорожньо-транспортна інфраструктура; енергозбереження; комунальне господарство; культура та туризм; навколишнє середовище; освіта; охорона здоров’я; соціальний захист; спорт; телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології.

Пункт супроводу громадського бюджету м. Києва у Подільському районі знаходиться за адресою: вул.Введенська, 1 (фінансове управніння Подільської РДА), 1 поверх .

Графік прийому: понеділок-четвер: 9.00-18.00, п'ятниця: 9.00-16.45, перерва: 13.00-13.45.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024