Головна  →  Новини  →  22 вересня 2016

Представники громадських організацій ветеранів Подільського району долучилися до мітингу «Подвиг народних месників - безсмертний» (фото)

Представники громадських організацій ветеранів Подільського району долучилися до мітингу «Подвиг народних месників - безсмертний» (фото)

Сьогодні, 22 вересня, у парку Партизанської слави вшанували честь бойової співдружності партизанських бригад у роки Другої світової війни урочистим мітингом «Подвиг народних месників - безсмертний».

До участі у заході долучилися колишні партизани та підпільники, представників громадських організацій ветеранів та учнівська молодь Подільського району, а також представники райдержадміністрації та всі охочі. 

В ході проведення мітингу учасники поклали квіти до пам’ятного знаку на честь бойової співдружності партизанських бригад у роки Другої світової війни, поділилися спогадами та вшанували пам'ять своїх загиблих побратимів хвилиною мовчання.

Разом з тим, протягом вересня у Подільському районі запланована низка заходів у закладах освіти і культури, присвячених подвигу партизанів і підпільників у роки війни. Серед них: тематичні уроки у школах, зустрічі з ветеранами, лекції, конференції, семінари, художньо-документальні виставки, відвідування музеїв, перегляд кінофільмів військово-патріотичної тематики, концерти тощо.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024