Головна  →  Новини  →  29 серпня 2013

У столичних навчальних закладах додатково перевірять стан електромереж та систем протипожежної безпеки

«Нам потрібно негайно доопрацювати питання протипожежної безпеки у навчальних закладах. Наразі слід вжити усіх можливих заходів з метою попередження надзвичайних ситуацій. Робота із заміни старих електромереж – це масштабний проект, який ми повинні розпочати реалізовувати, адже безпека дітей – понад усе», – зазначив Олександр Попов.

Крім того, він доручив голові Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації Юрію Курінному першочергово виконати відновлювальні роботи приміщення дошкільного навчального закладу № 439, у якому днями сталася пожежа.

Нагадаємо, що 26 серпня у приміщенні дошкільного навчального закладу за адресою: просп. Голосіївський, 124-А виникла пожежа. Осередком загоряння стала кімната групи №8 на другому поверсі з розповсюдженням вогню на дах будівлі. Вогнеборці швидко спрацювали і вже за годину за допомогою чотирьох пожежно-рятувальних автомобілів ліквідували загоряння. У результаті надзвичайної ситуації загиблих та травмованих немає.

У Головному правлінні ДСНС України у місті Києві інформують, що за попередніми висновками фахівців ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електропроводів.

за матеріалами:http://kievcity.gov.ua/news/9611.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024