КМДА Київська міська державна адміністрація


5 серпня 2016

У Подільському районі триває реалізація проекту «Соціальна картка учасників АТО» (фото)

У Подільському районі триває реалізація проекту «Соціальна картка учасників АТО» (фото)

4 липня голова Подільського району Валентин Мондриївський зустрівся з директором торговельної мережі магазинів «ЛотОК» Андрієм Хитряком. Під час зустрічі мова йшла про співпрацю в питанні надання знижок учасникам АТО в магазинах цієї мережі.

«В липні ми підписали меморандум з Громадською спілкою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці-Разом!» і наразі спільно реалізуємо пілотний проект - «Соціальна картка учасників АТО» у Подільському районі. Магазини мережі ЛотОК працюють як в Києві, так і в Україні, тому було б чудово, якщо б наші захисники мали можливість скористатися знижками на продукцію у ваших магазинах», - сказав Валентин Мондриївський, звертаючись до Андрія Хитряка.

На що директор торговельної мережі магазинів «ЛотОК» підтвердив готовність долучитися до співпраці та всіляко сприяти впровадженню в дію картки учасника АТО у всій мережі своїх магазинів.

Також радник голови з питань АТО Андрій Мукан розповів, що наразі в Україні вже видано більше 20 тис. карток та триває робота щодо їх поширення в Подільському районі. «Карта видається кожному лише після перевірки на те, що людина дійсно брала участь в АТО. Перевірка триває близько місяця, тільки після того вона видається і військовослужбовець може користуватися всіма її перевагами» , - сказав він.

«Будемо сподіватися, що й інший соціально відповідальний бізнес приєднається до реалізації цієї ініціативи щоб кожен військовослужбовець міг отримувати допомогу не лише в зоні АТО, але й на території свого рідного Подільського району», - підсумував зустріч Валентин Мондриївський.

Нагадуємо, отримати соціальну картку може кожен військовослужбовець який має посвідчення УБД та є реальним учасником бойових дій.

Як отримати картку?

  1. Зареєструватись, заповнивши заявку.
  2. Обов’язково залишити контактну інформацію – або електронну пошту, або номер телефону, або і те, і інше.
  3. Зачекати 7 – 14 днів, за цей час перевірять Ваші дані.
  4. Отримати повідомлення на електрону адресу або телефон про те, що ваша іменна соціальна картка готова.
  5. Узгодити, як Вам буде зручніше її отримати – у  офісі або в обласних та районних осередках координаторів.
  6. Отримати картку.
  7. Користуватися пільгами та знижками!

Детальніше: https://ukrazom.org/

Переглянути всі фото

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.