Головна  →  Новини  →  7 червня 2016

Родини, які опинились в складних життєвих обставинах, відвідали фестиваль «Золотий ключик» (фото)

Родини, які опинились в складних життєвих обставинах, відвідали фестиваль «Золотий ключик» (фото)

На початку червня родини учасників АТО, сімей, які опинились в складних життєвих обставинах Подільського району відвідали відкриття фестивалю – академія «Золотий ключик» у Будинку кіно.

Захід відбувся за підтримки Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завдяки Молодіжній громадській організації «Агапе». Під час цього грандіозного дійства глядачі побачити виступи та отримали привітання зірок кіно, театру та естради, серед яких Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Лариса Кадочникова, Володимир та Ольга Бистрякови, Влада Литовченко, Михайло Грицкан, Віктор Демерташ, Олександр Яременко, Наталія Кудряшова, Ірина Жаммал, Світлана Смірнова, група “Селфі”, театр пластичної комедії “MIMIRICHI”, ансамбль «Пульс», Ballet “GEORGIA” та інші.

Також діти з сімей учасників АТО переглянули виставу «Капітан Білл та скарби Морської чаклунки» за участю акторів театру «Тисячоліття» у Будинку художника. 

Діти та дорослі весело та цікаво провели час, отримали багато незабутніх вражень від знайомства із зірками та перегляду вистави у виконанні талановитих акторів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024