Головна  →  Новини  →  6 червня 2016

Звітують комунальники (фото)

Звітують комунальники (фото)

Протягом минулого тижня фахівці комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м.Києва» провели роботи з санітарної очистки дерев від омели: вул. Нижньоюрківська, 4, вул. Стеценка, 4-А, вул. Петропавлівська, 40-А, провул. Квітневий, 4, пр-т Правди, 70-А,  вул. Щекавицька, 36, та видалення сухостійних та аварійних дерев на вул. Сирецькій, 78 та вул. Стеценка, 10.

Комунальники відремонтували сходи вхідної групи в будинках на вул. Світлицького, 13 під’їзд  №4 та вул. Межовій, 19 під’їзд №2, №3; утеплили торцеві стіни у будинках № 17 та №15/1 на пр-ті Свободи.

Також виконані ремонтні роботи сходових клітин в під’їздах №1-3 та роботи із заміни вікон в під’їзді №4 будинку №32 на вул. Введенській.

У разі, якщо у вас виникли питання стосовно утримання будинку та прибудинкової території, що знаходяться на балансі КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва", звертайтеся: вул. Хорива, 36, тел./факс: 425-21-35, e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024