Головна  →  Оголошення  →  27 травня 2016

До уваги пенсіонерів-переселенців! Терміново!!!

З 1 червня внутрішньо переміщені особи, які на даний час отримують кошти через пошту та інші банки, мають звернутись до відділення «Ощадбанку» з метою відкриття рахунку. Після цього, подати заяву, реквізити рахунку та паспортні дані (копії) до управлінь Пенсійного фонду України для виплати пенсій на цей рахунок.

 «Ощадбанком» здійснюється виготовлення платіжних карток внутрішньо переміщеним особам, які одночасно є пенсійним посвідченням.

Починаючи з 1 липня 2016 року виплати пенсій, що призначені внутрішньо переміщеним особам, здійснюються виключно через рахунки та мережу установ «Державний ощадний банк України».

Такий порядок отримання коштів внутрішньо переміщеним особам визначений Постановою Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2014 року № 637 та постановою Правління Пенсійного фонду України № 7-1 від 8 квітня 2016 року. 

 Пенсіонерам-переселенцям які вже відкрили рахунки в «Ощадбанку» повторно звертатись не потрібно. 

Пенсіонерам-переселенцям які не звернуться  з заявою до управлінь Пенсійного фонду України протягом червня 2016 року – виплату пенсій буде призупинено.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024