КМДА Київська міська державна адміністрація


27 квітня 2016

Два кольори Чорнобильської трагедії...(фото)

Два кольори Чорнобильської трагедії...(фото)

День 26 квітня 1986 року став для України страшним лихом.

Кожного року ми повертаємося пам’яттю до трагічних подій, забути які не можливо, віддаємо шану і вдячність тим, хто пожертвував найдорожчим, хто пішов у вічність заради світлого майбутнього своїх дітей та рідних.

Тому саме цього дня, 26 квітня, у гімназії №107 «Введенська» відбувся реквієм «Два кольори Чорнобильської трагедії», який відвідали заступник голови Подільської районної у місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов та начальник управління освіти Марина Васіна.

"Саме ви, дорогі діти, наша надія на те, що пам'ять про цю техногенну катастрофу, про людей, котрі ціною власного життя ліквідували її наслідки, передаватиметься з покоління в покоління, житиме в спогадах майбутніх українців. Говоріть, розповідайте, читайте, і ні в якому разі не забувайте про події 26 квітня 1986 року, бо це наша історія", - звернувся до учнів Віктор Смирнов.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про тих, хто віддав своє життя заради щасливого та мирного сьогодення. А діти підготували тематичні виступи про трагічні події того дня.

Переглянути всі фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.