КМДА Київська міська державна адміністрація


4 листопада 2013

Урочисті заходи з нагоди відзначення 70-ї річниці визволення м. Києва від фашистських загарбників у Подільському районі м. Києва

До уваги подолян та гостей міста! Подільська районна в місті Києві державна адміністрація запрошує вас взяти участь в головних урочистих заходах, які відзначаються з нагоди 70-ї річниці визволення Києва в Подільському районі столиці.

5 листопада о 10 годині на Куренівському цвинтарі відбудеться мітинг-реквієм, присвячений визволенню Києва від фашистських загарбників та покладання квітів до комплексу братських могил де поховані солдати Радянської Армії, які полягли в боях за Київ. Того ж дня, о 10 годині, відбудеться покладання квітів до пам’ятної стели воїнам-інтернаціоналістам на Інтернаціональній площі. O 12 годині відбудеться покладання квітів до пам’ятників у Парку Моряків на Рибальському півострові.

6 листопада о 18 годині, запрошуємо всіх подолян долучитися до загальноміської меморіальної акції «Вшануй пам'ять визволителів», яка відбудеться у парку Слави і під час якої, у спеціальних палатках, до 22:00 усім охочим безкоштовно видаватимуть лампадки зі свічками. Вогник «пам’яті» можна буде встановити біля могили Невідомого солдата та меморіальних дошок.

7 листопада о 12 годині, в сквері Красна Пресня відбудеться урочисте відкриття пам’ятного знаку на місці майбутнього пам’ятника воїнам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. О 13 годині, після завершення церемонії відкриття пам’ятного знаку, в кінотеатрі «Жовтень», відбудеться урочиста зустріч членів громадських об'єднань ветеранів та інвалідів війни, учасників оборони та визволення м. Києва з керівництвом райдержадміністрації, під час якої ветеранам вручатимуть пам»ятні нагрудні знаки "70 років визволення Києва від фашистських загарбників" та святкова  концертна програма.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.