Головна  →  Новини  →  26 квітня 2016

Інформація про результати роботи промислових підприємств Подільського району м. Києва за січень-березень 2016 року

Інформація про результати роботи промислових підприємств Подільського району м. Києва за січень-березень 2016 року

На території Подільського району функціонує 63 підприємства промисловості, за статистичним визначенням – підприємства «великого кола», різногалузевого призначення з середньообліковою чисельністю працівників – 11357 осіб, що становить близько 11,8% від загальної чисельності працівників міста, зайнятих у промисловості.

За січень-лютий 2016 року промислові підприємства району реалізували продукції на суму 2 млрд. 942,9 млн.грн., що на 655,1 млн.грн., або на 28,6% більше, ніж за відповідний період 2015 року.

1.У січні-березні 2016 року, порівняно з відповідним періодом 2015 року, зменшились обсяги виробництва продукції на підприємствах:

– Харчової промисловості: ПАТ «Київхліб» виробничий майданчик №3.

– Виробництво неметалевої мінеральної продукції: ПАТ «Азбодеревскло».

– Інші підприємства: ТОВ «Ені Україна».

2. У січні-березні 2016 року, порівняно з відповідним періодом 2015 року, збільшився обсяг виробництва продукції на наступних підприємствах:

– Харчової промисловості: ПАТ «Київський завод шампанських вин «Столичний»; ТОВ «МПС Україна»; ТОВ «Столичний млин».

– Виробництва фармацевтичних препаратів: ПАТ «Фармак».

– Легкої промисловості: ТОВ «Українська стрічкоткацька фабрика».

– Машинобудування: ПАТ «Київський суднобудівний судноремонтний завод»; ПАТ «Київполіграфмаш»; ПАТ «Український науково-дослідний інститут радіоапаратури».

– Інші підприємства: Київське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство; ПАТ «Спецмеблі».

3. Впродовж січня-березня 2016 року на підприємствах району освоєно нові види продукції:

-      ПАТ «Фармак» – впроваджено 1 новий лікарський засіб.

-      ПАТ «Київський суднобудівний судноремонтний завод» – освоєно нові види продукції: корпус віброживильника, колеса робочі, труба розпірна.

-      ПАТ «Київполіграфмаш» – проводились роботи з модернізації флексодрукарської машини.

-      ПАТ «Спецмеблі» – розроблено кабінет для керівника «Мемфіс» новий і оновлено модельний ряд меблів побутового призначення, зокрема столи обідні розсувні і розкладні, столи журнальні, полички, етажерки. Крім того, підприємством розроблено значну кількість виробів за індивідуальними замовленнями.

4. Протягом січня-березня 2016 року впроваджено енергозберігаючих та ресурсозберігаючих технологій на: ПАТ «Фармак»; ПАТ «Київполіграфмаш»; ПАТ «Київхліб»; ПАТ «Київський суднобудівний судноремонтний завод»; ПАТ «Спецмеблі».

5. За січень-березень 2016 року промислові підприємства району, такі як ПАТ «Фармак», ТОВ «Столичний млин», ПАТ «Київполіграфмаш», ПАТ «Київський завод шампанських вин «Столичний» та інші, підтримували зовнішньоекономічні зв’язки та здійснювали зовнішньоторговельні операції з країнами СНД та Європи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024