Головна  →  Новини  →  22 серпня 2013

Загальноміські проекти відтепер доступні онлайн

Загальноміські проекти відтепер доступні онлайн

Загальноміські проекти та програми відтепер знаходяться у відкритому доступі на геопорталі містобудівного кадастру (http://mkk.kga.gov.ua/). Відтак, кияни зможуть слідкувати за актуальними та перспективними планами міської влади щодо розвитку столиці та конкретних територій. 

Серед проектів, представлених на сайті, – «Київ самобутній», стратегічна ініціатива «Дніпровська перлина», «Перетворення вулиці Сагайдачного на пішохідну зону», «Алея Соборності», «Київ-Сіті», «Реконструкція комплексу пам’яток хрещення Київської Русі» та інші.

«Ми продовжуємо наповнювати геопортал даними. За останній місяць додано інформацію про зелені зони столиці, об’єкти культурної спадщини, межі та режими використання пам’яток і заповідників, установи соціального обслуговування тощо. Інформація про міські проекти – це ще один крок на шляху до відкритого інформаційного суспільства. Кияни отримують найактуальнішу інформацію про зміни у місті, про містобудівну політику Києва», – зазначив заступник директора – начальник Служби містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

Окрім цього, вперше реалізовано інформаційну взаємодію земельного та містобудівного кадастрів. Тепер кияни зможуть отримати інформацію про земельні ділянки, оформлені у відповідності до земельного законодавства. Межі земельних ділянок та ситуацію на суміжних територіях можна переглянути у інформаційній системі містобудівного кадастру.

 за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9519.html

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024