Головна  →  Оголошення  →  9 лютого 2016

До уваги працівників підприємств, установ, організацій!!!

Управління Пенсійного фонду України в Подільському районі м. Києва інформує, щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості.

Питання перебуває в центрі соціального діалогу усіх сторін соціального партнерства. І що саме головне, це є гарантією Вашого соціального страхування.

Щорічно продовжуються фіксуватись випадки коли фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності, керівники підприємств різних форм власності, що використовують найману працю, приймають на роботу працівників без належного оформлення трудових відносин та виплачують заробітну плату в «конвертах» або ж мінімізують ці виплати.

Негативні наслідки такого працевлаштування:

- втрата можливості користування державними гарантіями відповідно до чинного  законодавства, такими як: державна допомога сім’ям з дітьми, соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям, субсидії, тощо;

- втрата трудового стажу для призначення пенсій;

- відсутність внесків до Фондів соціального страхування унеможливлює соціальний захист працівників у разі настання страхових випадків. 

Не оформлені працівники втрачають право на:

- отримання гарантованої державою відпустки;

- своєчасну та не нижче мінімальних гарантій оплату праці;

- здорові, безпечні умови праці.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024