Головна  →  Оголошення  →  8 лютого 2016

Інформує сектор з питань охорони праці Подільської РДА

За січень 2016 року на підприємствах України смертельно травмовано 23 особи, що, у порівнянні з першим місяцем 2015 року, є меншим на 6 випадків ( у січні 2015 року загинуло 29 осіб).

З початку року в Україні трапилась 5101 пожежа, в результаті яких загинуло 311 громадян ( в місті Києві, відповідно, понад 300 пожеж і 12 загиблих). Тільки за останню добу на території нашої держави відбулося 133 пожежі (4 особи загинуло).

Занепокоєння викликає, насамперед те, що гинуть люди. Причиною більшості пожеж стає людський фактор: порушення правил експлуатації електронагрівальних приладів, перевантаження внутрішньої електромережі, необережне поводження з вогнем осіб в нетверезому стані.

З огляду на зимову пору року й, відповідно, необхідність додаткового обігріву приміщень та житла Подільська районна в місті Києві державна адміністрація звертається до громадян з проханням ще раз перевірити опалювальні системи та дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Проявити пильність і обережність при використанні обігрівальних приладів, газового та пічного опалення.

Не залишайте дітей без нагляду та стежте за ввімкненими нагрівальними приладами.

Слід пам’ятати, що лише дотримуючись правил безпеки, будучи уважними до себе  та ближніх, ми можемо уникнути більшості “сезонних небезпек”.  

Дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.

Пам’ятайте, Ваше життя і здоров’я залежить тільки від Вас. Будьте пильними, бережіть себе! 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024