Головна  →  Новини  →  21 серпня 2013

Анатолій Голубченко: «Завдання міської влади – забезпечити киян якісною продукцією за доступними цінами»

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко ознайомився з роботою оптового ринку сільськогосподарської продукції «Столичний», що розташований на Кільцевій дорозі (територія Київської області), та комунального підприємства «Володимирський ринок». Під час виїзної наради він оглянув павільйони риба-м’ясо, ковбаси-сири, овочі-фрукти та зрівняв цінову політику двох ринків.

«Великої різниці у цінах я не помітив, незважаючи на те, що ринок «Столичний» є оптовий. Комунальне підприємство «Володимирський ринок» має свої переваги. По-перше, це розташування – кожен киянин зможе дістатися до нього громадським транспортом і придбати необхідну продукцію. Більше того, Володимирський ринок налагоджує співпрацю з фермерськими господарствами, які постачають якісні продукти харчування за ціною виробника. Сьогодні, виконуючи завдання, які ставлять перед нами соціальні ініціативи Президента України, міська влада залучає фермерські господарства Києва та області і безпосередніх виробників інших продуктів харчування до реалізації власної продукції як на комунальних ринках міста, так і на сільськогосподарських ярмарках і у торгових мережах міста», – сказав Анатолій Голубченко.

Нагадаємо, аби скоротити дистанцію між виробником і споживачем, забезпечити киян якісними і свіжими продуктами харчування, на 22 серпня заплановано підписання Договору про співпрацю між Київською міською державною адміністрацією, Київською обласною держадміністрацією та виробниками сільськогосподарської продукції Києва і Київської області щодо постачання на традиційні ярмарки столиці сільськогосподарських та інших продуктів харчування безпосередньо від виробника за доступними цінами.

За матеріалами http://kievcity.gov.ua/news/9510.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024