Головна  →  Новини  →  21 серпня 2013

До Дня незалежності в столиці відкриють низку реконструйованих парків і скверів

До Дня незалежності в столиці відкриють низку реконструйованих парків і скверів

До Дня незалежності у столиці планується ввести в експлуатацію низку об’єктів після капітального ремонту, а саме: парк «Диск» у Голосіївському районі; сквер «Стародарницький-2» на вул. Алма-Атинській у Дарницькому районі; сквер на вул. Бережанській, 22-10 у Подільському районі; сквер на вул. Фрунзе, 99 у Подільському районі; сквер №1 на Контрактовій площі (влаштування поливо-зрошувальної системи) у Подільському районі; сквер на вулиці Семашка та вулиці Краснова у Святошинському районі. Крім того, заплановано завершити реконструкціюпаркової зони на вул. Анни Ахматової в Дарницькому районі та здати першу чергу парку «Кіото» й «Молодіжний» у Деснянському районі.

Про це під час засідання розширеної апаратної наради КМДА розповів директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовой. Він додав, що наразі завершується створення близько 30 квіткових композицій, приурочених до свята, виконуються роботи з підготовки до чергової виставки квітів на Співочому полі, яка цього разу матиме загальну тематику «Світ дитячих мрій».

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9470.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024