Головна  →  Новини  →  20 серпня 2013

Олександр Попов: «Нехтувати інтересами 140 тисяч киян задля задоволення політичних амбіцій – було б аморальним»

Олександр Попов: «Нехтувати інтересами 140 тисяч киян задля задоволення політичних амбіцій – було б аморальним»

Проведення сесії Київради, яке забезпечило виплату муніципальних надбавок 140 тисячам киян, – це перемога киян, котрі вийшли під стіни столичної адміністрації відстоювати свої права. Про це в ефірі телеканалу «Київ» розповів голова КМДА Олександр Попов.

«98 мільйонів гривень дають нам можливість фінансувати муніципальні надбавки в розмірі 20% від окладу впродовж 3 місяців. Для того, щоб це відбулось, потрібно було просто проголосувати. Сесія, що мала відбутися 11 липня, була зірвана депутатами Верховної Ради, а в результаті постраждали кияни. А тому 19 серпня під будівлю Київради прийшли профспілки мало не всіх бюджетних та комунальних організацій міста, люди прийшли відстоювати свої права. І те, що сесія дійсно відбулася, – це перемога киян», – наголосив очільник КМДА.

Він подякував міським профспілкам за їхню принципову позицію у боротьбі за соціальні права мешканців, а політичні сили закликав до конструктивної роботи на благо Києва.

«Нехтувати інтересами киян задля задоволення політичних амбіцій – це аморально. 140 тисяч киян отримують муніципальні надбавки. Людям потрібні ці гроші. Наше головне завдання – забезпечити життєдіяльність міста, зберегти соціальні гарантії – і тут позиція всіх політичних сил повинна бути одностайною. Інтереси киян мають бути на першому місті», – наголосив Олександр Попов.

Нагадаємо, учора, 19 серпня, відбулося позачергове пленарне засідання сесії Київради, на якому ухвалено 5 соціальних питань, що гарантують стабільну роботу міста. Зокрема, внесено зміни до бюджету Києва та Програми економічного та соціального розвитку на 2013 рік, що у свою чергу дозволило зберегти усім бюджетникам міста виплату муніципальних надбавок у розмірі 20% від окладу. Крім того, депутати звернулися до Верховної Ради з вимогою призначити дату виборів у Києві – прийнято відповідне рішення.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9464.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024