Головна  →  Новини  →  28 липня 2015

Членам родин загиблих учасників АТО вручили державні нагороди (фото)

Членам родин загиблих учасників АТО вручили державні нагороди (фото)

27 липня у Подільській райдержадміністрації  відбулося урочисте вручення нагород сім’ям загиблих учасників АТО.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України нагороджено трьох жителів Подільського району, які загинули під час виконання службових обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджені солдати Ібрагімов Фаріз Расім-огли, Мусієнко Олег Петрович та Слобоженко Сергій Володимирович.

Державні нагороди рідним героїв вручив голова району Валентин Мондриївський.

«Я розумію, що жодні відзнаки і нагороди не повернуть найдорожчих, але нехай вони стануть свідченням відваги, мужності та самопожертви героїв, які назавжди залишаться у наших серцях і пам’яті. Вони приклад справжніх захисників, відданих своїй державі» , - підкреслив Валентин Миколайович.

Своє співчуття рідним загиблих героїв висловив військовий комісар Подільського району Олексій Привала. У своєму виступі він подякував батькам за те, що виховали чесних хлопців, справжніх патріотів країни, які добровольцями пішли боронити державу і віддали на вівтар Вітчизни найдорожче – своє життя.

Учасники заходу вшанували пам’ять всіх загиблих бійців, які  захищали суверенітет та територіальну цілісність України, хвилиною мовчання.

Після церемонії нагородження Валентин Мондриївський поспілкувався з рідними та близькими загиблих воїнів стосовно вирішення їхніх життєвих і побутових проблем. «Обов’язок влади допомогти та підтримати Вас у скрутну хвилину, зробити все можливе, щоб віддячити за те, що Ви втратили своїх рідних. Я, зі своєї сторони, як депутат Київради і як очільник Подільської райдержадміністрації докладу максимум зусиль і зроблю все, що в моїх силах і в моїй компетенції для того, щоб полегшити Ваше життя. Ви завжди можете розраховувати на мою допомогу», - зазначив він.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024