Головна  →  Новини  →  14 серпня 2013

Ордер на житло для матері-героїні

Ордер на житло для матері-героїні

Виконуючий обов»язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Бойченко вручив ордер на квартиру матері-героїні Надії Петрівні Чудюк. Цієї миті жінка чекала з 1991 року.

 Вручаючи Надії Петрівні довгоочікуваний документ, виконуючий обов»язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Бойченко сказав: «Я роблю це з великим задоволенням, як людина, бо знаю скільки років ви чекали на цей ордер і знаю, яке це щастя отримати нову квартиру, і як чиновник, бо виконую доручення голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова».

Надія Петрівна зазначила, що перший, так званий оглядовий ордер в новобудові їй вручив, на урочистому прийомі до Дня матері,  у травні минулого року сам Олександр Павлович. «Я плакала тоді від хвилювання, а він мене заспокоїв і сказав, що всі питання тепер будуть вирішуватися в Подільській районній адміністрації, оскільки ми живемо в Подільському районі, і незабаром ми зможемо переїхати до нової квартири. Так воно і сталося» - сказала жінка. Також пані Надія зазначила, що в райдержадміністрації всі питання, пов»язані з отриманням житла, вирішувалися досить оперативно, а збоку працівників вона мала повну підтримку та сприяння. Якщо вже говорити про її квартирне питання, то в черзі на розширення житлової площі вона стояла з 1991 року. У 2008 році їй було присвоєно почесне звання Матері-героїні. З того часу, чотири сини та донька вже виросли, дехто з них має вже і свої сім»ї. «Чесно кажучи, ми вже втратили надію отримати квартиру від держави, а грошей, щоб купити нову, виховуючи 5-х дітей, так і не наскладали. Мабуть так би все і було, якби не увага до таких матерів як я, збоку Президента держави. Розумію, що саме виконуючи його соціальні ініціативи, керівники міста звертають увагу на такі сім»ї, як наша»,- сказала жінка.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024