Головна  →  Новини  →  9 серпня 2013

На Хрещатику відкрилася виставка загальноміських проектів

На Хрещатику відкрилася виставка загальноміських проектів

З 8 серпня на Хрещатику, поблизу Департаменту містобудування та архітектури (вул. Хрещатик, 32), запрацювала постійнодіюча експозиція найважливіших загальноміських проектів.

Зокрема, відвідувачі виставки можуть дізнатися про результати проектів «Картка киянина» та «Київ самобутній», ознайомитись із етапами впровадження Містобудівного кадастру Києва. Також в експозиції представлені зображення оновленого комплексу пам’ятника Магдебурзькому праву та робіт всеукраїнського бліц-конкурсу на визначення кращого ескізного проекту пам’ятного знака на честь 1025-річчя хрещення Київської Русі.

Відтепер кияни зможуть дізнатися про проекти та результати діяльності столичної влади під час прогулянки центральною вулицею міста.

«Ідея з організацією експозиції міських проектів у Департаменті виникла вже давно. Залишалося лише визначитись з місцем та її виглядом. Завдяки такій експозиції громадськість буде завжди поінформованою. Кияни спостерігатимуть усі найважливіші та найактуальніші проекти, над якими працює місто, бачитимуть, які заходи щодо поліпшення міського середовища здійснюються у столиці. З часом ми плануємо встановити такі стенди у різних місцях Києва. Гадаю, своєчасне інформування – це шлях до здорового діалогу між громадськістю і владою», – зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

Експозиція міських проектів влаштована таким чином, щоб не виділятися з оточуючого вуличного інтер’єру. Для більшого комфорту киян вздовж експозиції встановлено лавки для відпочинку.

Поряд з виставкою міських проектів встановлено вуличне піаніно. Усі охочі можуть порадувати перехожих приємною музикою.

У подальшому експозиція буде постійно оновлюватися, таким чином кияни дізнаватимуться про усі наміри влади щодо розвитку міста.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9344.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024