Головна  →  Новини  →  9 серпня 2013

Виїзна зустріч з містянами

Виїзна зустріч з містянами

Виконуючий обов»язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Бойченко провів виїзну зустріч з мешканцями вулиць Стеценка та Гречка, щодо виконання їхнього звернення до Президента держави в рамках телевізійного проекту «Діалог з країною».

В рамках телевізійного проекту «Діалог з країною», до Президента держави Віктора Януковича звернулася пані Ангеліна Полонська, мешканка будинку 8 «а» по вулиці Маршала Гречка. Жінка скаржилася на досить жвавий рух автомобілів прибудинковою територією майже цілого кварталу. З її слів,  в дворах і дитячі та спортивні майданчики, і дошкільні заклади, і люди з обмеженими фізичними можливостями живуть – якраз ті, хто найбільше ризикує опинитися під колесами машини, часто не сподіваючись, що остання з»явиться там, де мають ходити та відпочивати люди.

Уважно вивчивши суть цієї проблеми, виконуючий обов»язки голови Подільської РДА Олег Бойченко повідомив людям, що найближчим часом на міжбудинкових проїздах будуть встановлені штучні обмежувачі руху, які унеможливлять проїзд дворами транзитного транспорту. Разом з тим, буде облаштовано дорогу  між квартального проїзду, який іде паралельно вулиці Маршала Гречка, з тим, щоб не перекривати під»їзд до гаражного кооперативу та підприємства «Центр-агробуд». До слова, між квартальна дорога була розкопана через прокладання водогону, а замовником робіт виступало управління капітального будівництва КМДА. Підрядна організація водогін проклала, а от пожежну дорогу ще не відновила. Як наслідок, транзитний транспорт поїхав дворами. Щоб зняти напругу серед мешканців і вирішити питання, нехай з мінімальними зручностями для автомобілістів, було прийнято рішення про встановлення обмежувачів руху на між будинкових проїздах та відновлення тимчасового (грунтово - гравійного) покриття дороги силами підприємства «Центр-агробуд». Директор підприємства Анатолій Матінін каже, що особисто зацікавлений у відновленні проїзду, так званою, пожежною дорогою, позаяк нею користувалася і техніка підприємства.

Таким вирішенням питання залишилися задоволені і мешканці двох кварталів. В’ячеслав Жила, як представник громадськості, зазначив, що до облаштування обмежувачів руху між будинками долучаться і самі жителі, головне – щоб спільні зусилля не були марними.

Олег Бойченко, звертаючись до людей, подякував їм за те, що вони переймаються проблемами мікрорайону і долучаються до їх вирішення.          

У виїзній зустрічі з мешканцями будинків також взяли участь директор КП «ШЕУ» Олег Хмарський, заступник генерального директора КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Подільського району» Юрій Шипов та відповідальні працівники райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024