КМДА Київська міська державна адміністрація


29 листопада 2023

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ ПАРАФІЇ ВОЛОДИМИРСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА.

Код за ЄДРПОУ: 25772726.

Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти: м. Київ, Подільський р-н, пр-т Радянської України, буд. 1/102, кв. 54, тел. (067) 496 53 75, e-mail: [email protected].

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: м. Київ, Подільський р-н, пр-т Георгія Гонгадзе, 21-А.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для новоствореного об’єкту ІІІ групи. Відомості про наявність висновку з ОВД: Згідно ст. 3 ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля”, підприємство не підлягає оцінці впливу на довкілля.

Загальний опис об’єкта: Спеціалізація підприємства: діяльність релігійних організацій. Джерелами викидів є наступне обладнання: топочна-твердопаливний водогрійний котел ALTEP-50.

Відомості щодо видів та обсягів викидів (т/рік): діоксид азоту0,012; оксид вуглецю-1,202; діоксид сірки-0,0004; речовини у вигляді суспендованих твердих частинок-0,001; азоту (1) оксид N2O-0,0007; метан0,0009; НМЛОС-0,008; вуглецю діоксид-17,397.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: не встановлюються, для об’єкту ІІІ групи.

Перелік заходів щодо скорочення викидів: не передбачені, оскільки відсутні нормативні перевищення викидів.

Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди не перевищують затвердженні граничнодопустимі нормативи, а викиди забруднюючих речовин, які не підлягають регулюванню та за якими не здійснюється державний облік, не перевищують гігієнічних нормативів.

З приводу зауважень та пропозицій звертатись до департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) за адресою: м. Київ, вул. Турівська, 28, тел. 366-64-10, e-mail: [email protected]. Строки подання зауважень та пропозицій: 30 календарних днів з дня публікації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.