Головна  →  Новини  →  9 серпня 2013

На киян та гостей міста чекають оновлені парки та сквери

На киян та гостей міста чекають оновлені парки та сквери

Столичні зеленбудівці готують Київ до Дня Незалежності України

До Дня Незалежності України фахівці зеленого господарства столиці завершать І чергу реконструкції парків «Кіото» та «Молодіжний». Так, у парку «Кіото» влаштовують дитячий майданчик з гойдалками «мотоцикл», «гелікоптер», «паровозик». Раніше тут уклали додаткову доріжку з піщанику (елемент східного екстер’єру) та декоративний сад каменів, а також провели роботи з гідроізоляції басейну з містком.

Оновлять у Деснянському районі і парк «Молодіжний» – амфітеатр з керамічними плитами та лавами. Наразі встановлюють дитячий та спортивний майданчики, тенісний стіл тощо. Крім того, аби виразніше виглядав мавританський та партерний газон, зеленбудівці ретельно влаштовували доріжку із римського каменю.

Також фахівці комунального об’єднання «Київзеленбуд» закінчують роботи з ремонту 6 столичних скверів. Зокрема, йдеться про парк «Диск», «Стародарницький-2», сквер на вул. Бережанській, 22-10, на вул. Фрунзе, 99, сквери на Контрактовій площі та на вулиці Семашко-Краснова. Ці території оновляться новими зручними доріжками, газонами, дитячими майданчиками, парковими лавами, урнами тощо.

Також до Дня Незалежності України озеленювачі проведуть поточний ремонт столичних газонів та квітників.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9347.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024