Головна  →  Новини  →  4 липня 2023

Сергій Коваленко провів нараду з обговорення оперативних питань (фото)

Сергій Коваленко провів нараду з обговорення оперативних питань (фото)

4 липня у Подільській РДА за участі в. о. голови Сергія Коваленка, заступників голови Миколи Дубовика та Віталія Волошкевича, керівника апарату Ольги Бойко, керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств відбулась нарада з обговорення оперативних питань. До участі у нараді також був запрошений в. о. начальника Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві Володимир Горбіков.

Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань, спрямованих на захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

На початку наради Володимир Горбіков проінформував про стан укриттів у Подільському районі. Він зазначив, що робочими групами у червні було перевірено 406 сховищ, 183 із яких є придатними для укриття населення. Головними недоліками, які потребують негайного усунення, є незадовільний санітарний стан та недоукомплектованість. Крім того, він повідомив, що наразі в районі працює 5 робочих груп, які проводять перевірки приміщень, які б могли у подальшому використовуватись як найпростіші укриття. Так, станом на сьогодні із 193 запропонованих приміщень перевірено 85, із яких 29 можна рекомендувати у подальшому використовувати як укриття. Робота у цьому напрямку постійно триває.

Також під час наради Сергій Коваленко зазначив, що 4 липня до Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України в Парку моряків відбулось відкриття пам’ятного знаку на честь військових моряків, які поклали своє життя за захист Батьківщини. У ході підготовки до заходу комунальні служби спрацювали на належному рівні.

Крім того, головуючий закликав керівників структурних підрозділів провести належну підготовку до відзначення Дня Української Державності, який відзначається 28 липня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024