Головна  →  Новини  →  5 червня 2023

Юні подоляни серед переможців Чемпіонату України зі спортивного орієнтування (фото)

Юні подоляни серед переможців Чемпіонату України зі спортивного орієнтування (фото)

Днями у Києві пройшов Чемпіонат України зі спортивного орієнтування (трейл). Подоляни – і діти, і їх тренери, які взяли у ньому участь, показали відмінні результати. У змаганнях на дистанції «Темп-О» всі три перших місця у найпрестижнішому класі «О», у якому змагаються найкращі спортсмени посіли юні подоляни – Катерина Прасол, Іван Кобець та Олександр Гриша. У цьому ж виді змагань в групі Ч16 третім став Мирослав Костючок, першим в групі Ч18 – Влад Гацанюк, а Олександр Наровлянський виборов «срібло» в групі Ч21Е. На дистанції Пре-О серед переможців  була Катерина Прасол (в групі Ж18) та Марина Наровлянська в групі Ж21Е, а Іван Кобець (групаЧ18) та Влад Гацанюк (в групі Ч20) стали другими. Не залишилися подоляни без призів і на дистанції Пре-о-спринт. В групі Ч18 перше та друге місце посіли Катерина Прасол та Влад Гацанюк (Катерина випередила всіх хлопців), кращим в групі Ч20 став Олександр Гриша, другими стали Марина Наровлянська (Ч21Е) та Мирослав Костючок (Ч16). А серед юніорів в класі «В» чемпіонкою стала Софія Коржик.

Цей чемпіонат завершував цикл відбору до складу національної збірної команди України на чемпіонат світу, що відбудеться в Чехії на початку липня. І відбір став тріумфальним для наших спортсменів – із семи членів збірної України троє – Катерина Прасол, Олександр Гриша та Іван Кобець – представлятимуть наш район! Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024