Головна  →  Новини  →  26 травня 2023

Звітує відділ роботи із зверненнями громадян

Звітує відділ роботи із зверненнями громадян

За період з 22.05.2023 до 26.05.2023 у відділі роботи із зверненнями громадян зареєстровано та опрацьовано 26 звернень громадян, із них:

-  за дорученням керівництва Київської міської державної адміністрації надійшло на розгляд 6 звернень або 20% від загальної кількості надходження;

-  безпосередньо від громадян за звітній період зареєстровано 15 звернень або 60% від загальної кількості;

-  від інших органів надійшло на опрацювання 5 звернень або 20% від загальної кількості.

За актуальністю питань, що порушували громадяни у письмових та усних зверненнях, питання житлово-комунального господарства становить 47% від загальної кількості.

Від фізичних осіб надійшло 4 запити на публічну інформацію із них: – 2 за дорученнями Київської міської державної адміністрації та – 2 до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Упродовж тижня співробітниками відділу надано 28 усних консультацій громадянам у межах повноважень з питань надання житлово-комунальних послуг, благоустрою територій, оформлення отримання соціальної допомоги, погодження на проведення концерту на Контрактовій площі, порядку заміни паспорту та отримання інформації про місце реєстрацію місця проживання.

Крім того, опрацьовано 971 звернення, що надійшли від КБУ «Контактний центр міста Києва», із них 51 – до Державної установи «Урядова гаряча лінія».

Найбільше громадяни зверталися з питань:

  • роботи ліфтів – 136;
  • відновлення благоустрою та ремонту асфальтового покриття – 64;
  • пропозицій та побажання до роботи ЖКГ – 37;
  • утримання зелених насаджень – 42;
  • надання гуманітарної та соціальної допомоги – 10;
  • організації роботи закладів торгівля та закладів харчування (встановлення літніх майданчиків) – 14;
  • санітарно-технічного стану укриттів – 11;
  • ремонту пошкоджених будинків внаслідок обстрілів – 7;
  • організації роботи закладів освіти – 3;
  • подяк працівникам комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району в м. Києві» – 2.

Питання щодо забезпечення життєдіяльності громадян щоденно передаються на опрацювання та перебувають на контролі до остаточного вирішення.

У Подільській районній в місті Києві державній адміністрації неухильно виконуються положення Указу Президента України від 07.02.2008  № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024