Головна  →  Новини  →  31 березня 2023

Завершилось громадське обговорення щодо перейменування закладів культури Подільського району міста Києва (фото)

Завершилось громадське обговорення щодо перейменування закладів культури Подільського району міста Києва (фото)

30 березня на розширених зборах трудових колективів бібліотек Централізованої бібліотечної системи Подільського району міста Києва підбили підсумки громадського обговорення щодо перейменування.

Нагадаємо, громадське обговорення щодо перейменування та відмови від раніше присвоєного імені закладів освіти та культури Подільського району
міста Києва тривало з 23 січня до 23 березня 2023 року. Результати громадського обговорення висвітлені у рубриці «Громадське обговорення» розділу «Громадськості».

Питання збереження культури, відродження духовності в умовах сьогодення набувають особливої актуальності. Учасники розширених зборів, до яких долучилися й представники громадськості, зокрема письменники та читачі, одноголосно підтримали перейменування бібліотек:

- Бібліотеки Дружби народів на «Етнобібліотека»;

- Бібліотеки імені О. Грибоєдова на «Бібліотека на Вишгородській»;

- Бібліотеки імені В. Котика на «Бібліотека на Межигірській»;

- Бібліотеки імені С. Айні на «Бібліотека імені Анатолія Дімарова»;

- Бібліотеки імені К. Чуковського на «Бібліотека імені Ганни Чубач для дітей».

Протоколи розширених зборів трудових колективів бібліотек Централізованої бібліотечної системи Подільського району міста Києва, щодо яких проходило громадське обговорення, буде надіслано на розгляд Комісії з питань найменувань - консультативно-дорадчому органу при Київському міському голові.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024