КМДА Київська міська державна адміністрація


20 березня 2023

Засідання громадської ради при Подільській РДА

Засідання громадської ради при Подільській РДА
22.03.2023 о 15:00 заплановано проведення засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.
 
Місце проведення: Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, Контрактова площа, 2, к. 9 (1-й поверх).
 
Контакти: Даценко А.Ю., в.о. начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, тел.: 425-74-73, [email protected]
 
Порядок денний:                                          
 
                         
  
1. Про проблематику людей з інвалідністю в умовах дії воєнного стану в Україні, зокрема посилення правового та соціального захисту людей з інвалідністю (доповідач - голова Громадський ради Тарас Білінський).
2. Про розкрадання бюджетних коштів, що призначені для облаштування укриттів в освітніх закладах Подільського району міста Києва (доповідач - членкиня Громадської ради Ольга Коцько).
3. Про використання бюджетних коштів, що призначені для відновлення пошкоджених будівель закладів освіти Подільського району міста Києва під час збройної агресії рф (доповідач - членкиня Громадської ради Ольга Коцько).
4. Про затвердження Плану роботи Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації на 2023 рік (доповідач - голова Громадський ради Тарас Білінський).
5. Про різне.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.