Головна  →  Новини  →  7 лютого 2023

Сергій Коваленко провів нараду з обговорення оперативних питань (фото)

Сергій Коваленко провів нараду з обговорення оперативних питань (фото)

7 лютого у Подільській РДА за участі тимчасового виконувача обов’язків голови райдержадміністрації Сергія Коваленка, заступника Миколи Дубовика, виконувача обов’язків керівника апарату Яни Дацун, керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств відбулась нарада з обговорення оперативних питань.

Присутні долучились до загальнонаціональної хвилини мовчання з вшанування світлої пам’яті воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань, спрямованих на захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

На початку наради Сергій Коваленко представив присутнім новопризначеного директора КП УЗН Подільського району Володимира Весьолкіна.

Сергій Коваленко акцентував увагу на необхідності активізації роботи комунальних служб району у зв’язку з погіршенням погодних умов.

З комунальних питань заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик доповів, що станом на сьогодні 1 житловий будинок знаходиться без центрального опалення, яке планується поновити сьогодні. Крім того, він повідомив, що через пошкодження інженерних мереж 19 житлових будинків залишаються без гарячого водопостачання. На пошкоджених ділянках ведуться ремонтні роботи, які заплановано завершити найближчим часом.

Заступник голови Віталій Волошкевич зазначив, що після завершення зимових канікул всі загальноосвітні заклади району працюють в штатному режимі. У приміщеннях дотримується температурний режим, на час повітряної тривоги учні спускаються до укриттів. Також він наголосив на необхідності підготовки плану заходів з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024