Головна  →  Анонси  →  2 лютого 2023

Подолян запрошують на ярмарок вакансій

Співпраця з роботодавцями є пріоритетним напрямком роботи служби зайнятості, основним завданням якої є допомога у вирішенні кадрових питань підприємств різної форми власності шляхом спрощення умов комунікації з використанням сучасних інформаційних технологій.

Так, 10.02.2023 о 10:30 Подільська районна філія Київського міського центру зайнятості проводить ярмарок вакансій за участю Подільського районного у м. Києві територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки - це структура органів місцевого військового управління України, яка постійно працює над вдосконаленням порядку комплектування військ особовим складом та організацією оборонно-мобілізаційної роботи, забезпечення та впровадження нової ефективної системи обслуговування та надання сервісних послуг із соціального захисту як військовослужбовців, так і членів їхніх родин, резервістів, ветеранів війни та пенсіонерів Збройних Сил та інших військових формувань України.

Запрошуємо шукачів роботи взяти участь в ярмарку вакансій на такі посади: водій автотранспортних засобів, стрілець, кухар.

Місце проведення: вул. І. Виговського, 20-А, м. Київ, в приміщенні Подільської  районної філії КМЦЗ.

Довідки за телефоном: 097-600-34-70.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024