Головна  →  Новини  →  24 січня 2023

До уваги мешканців Подільського району

До уваги мешканців Подільського району

Управління соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації забезпечує виконання міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» в напрямку надання одноразової адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам соціально залежних категорій та особам, які опинились у складних життєвих обставинах, і здійснює прийом громадян з даного питання.

Матеріальна допомога надається працездатним особам, пенсіонерам та особам з інвалідністю, які опинилися у складних життєвих обставинах, якщо середньомісячний сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередні шість місяців перед місяцем звернення не перевищує двох прожиткових мінімумів, встановлених на 1 січня поточного року для осіб, які втратили працездатність, на одну особу (у 2023 році – 4186,00 грн).

Одноразова матеріальна допомога призначається на підставі особистої заяви, до якої додаються наступні документи:

• копія паспорта;

• копія реєстраційного номера облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті);

• копія пенсійного посвідчення;

• копія довідки МСЕК (за наявністю);

• копія довідки внутрішньо переміщеної особи (за наявністю);

• довідка про доходи за 6 місяців, що передують місяцю звернення, з місця отримання доходів;

•документи, які підтверджують складні життєві обставини, що обґрунтовують потребу в наданні матеріальної допомоги;

• банківські реквізити «Картки киянина» або іншого рахунку для соціальних виплат.

З відповідною заявою та повним комплектом документів необхідно звернутись до управління соціального захисту населення особисто або надіслати заяву та документи до неї поштою за адресою: вул. Ярославська, 31-Б, м. Київ, 04071. Телефон для довідок: 425-88-42.

Звертаємо увагу на те, що заяви на отримання одноразової адресної матеріальної допомоги приймаються протягом календарного року, але не пізніше 15 грудня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024