КМДА Київська міська державна адміністрація


24 січня 2023

Оголошення ТОВ «АВАНТАЖ - 7» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «АВАНТАЖ - 7» заявляє про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу від стаціонарних джерел викидів АЗК, розташованих за адресою: 04073, м. Київ, Подільський р-н, вул. О. Теліги, 61. Підприємство віднесено до другої групи за ступенем впливу об'єкту на забруднення атмосферного повітря і потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу після отримання Дозволу на викиди.

Джерелами викидів є: паливороздавальні колонки; дихальні клапани ємностей зберігання нафтопродуктів; вузол зливу ЗВГ до резервуару зберігання; скидні патрубки резервуарів для зберігання ЗВГ, дизельгенератор. Кількість джерел викидів - 19; об'єм викидів орієнтовно становить – 5,088088 т/рік та парникові гази 117,834152 т/рік.

Основні забруднюючі речовини: бензин (нафтовий сірчистий, у перерахунку на вуглець), вуглеводні насичені С12-С19 (розчинник РПК 26511 і ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, пропан, бутан оксид вуглецю, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту), діоксид сірки (діоксид та триоксид) в перерахунку на діоксид сірки, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, НМЛОС та парникові гази. При отриманні дозволу на викиди для об’єкту будуть встановлені умови до технологічного обладнання та споруд, до адміністративних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру для запобігання перевищення викидів забруднюючих речовин в атмосферу.
ТОВ «АВАНТАЖ - 7»» гарантує при здійсненні своєї діяльності дотримання вимог і нормативів природоохоронного й санітарного законодавства.
Нормативна санітарно-захисна зона для АЗК відповідно до законодавства становить 50 м витримується.

За результатами розсіювання вклад підприємства в існуючий рівень забруднення атмосферного повітря нижчий від допустимих рівнів.
Пропозиції й зауваження направляти протягом 30 календарних днів з моменту опублікування даного оголошення до Подільської районної у місті Києві державної адміністрації за адресою:  04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 485-19-05,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Публікація в газеті «Горожанин Інформ» від 19.01.2023 № 3 (680)



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.