Головна  →  Новини  →  6 грудня 2022

У Подільській РДА відбулась нарада з обговорення оперативних питань (фото)

У Подільській РДА відбулась нарада з обговорення оперативних питань (фото)

06 грудня тимчасовий виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко провів нараду з обговорення оперативних питань із керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств Подільського району міста Києва.

На початку наради присутні долучились до загальнонаціональної хвилини мовчання з метою вшанування світлої пам'яті воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Під час обговорення поточних питань йшла мова про підготовку до виникнення можливої надзвичайної ситуації та належної організації роботи «Пунктів незламності» в умовах блекауту. У Подільському районі міста Києва вже створено 25 «Пунктів незламності» на базі навчальних закладів. За сприяння міської влади усі пункти забезпечені генераторами та пальним. На часі ведеться робота щодо організації додаткових 5 «Пунктів незламності», зокрема вирішується питання щодо їх оснащення усім необхідним. Окрім того, 2 пункти створені на базі управління з питань надзвичайних ситуацій у Подільському районі ГУ ДСНС України у м. Києві за адресами: вул. Світлицького, 37 та вул. Нижньоюрківська, 5.

З комунальних питань доповів заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик. За його словами, до кінця тижня передбачаються атмосферні опади та зміна температури повітря, тому звернув увагу на необхідності застосування засобів проти ожеледиці.

Також у ході наради було зазначено, що на території району продовжуються віяльні відключення електроенергії. Просимо мешканців поставитись із розумінням до ситуації та здійснювати поступове навантаження на систему електропостачання, зокрема не вмикати одразу усі електроприлади після тривалого відключення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024