Головна  →  Анонси  →  30 листопада 2022

7 грудня заплановано проведення засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації

7 грудня о 15:00 заплановано проведення засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Місце проведення: Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, Контрактова площа, 2, к. 9 (1-й поверх).

Контакти: Гергієш О. В., в.о. начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, тел.: 425-74-73, [email protected].

Порядок денний:                                          

 
1. Про вручення подяки Подільської районної в місті Києві державної адміністрації членам Ради волонтерів Подільського району з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера.
 
2. Про відзначення Дня місцевого самоврядування. Привітальне слово тимчасового виконувача обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Коваленка. 
 
3. Про затвердження Звіту роботи Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації за 2022 рік.
 
4. Про протидію домашньому насильству в умовах воєнного стану (доповідь старшого лейтенанта поліції Лідії Занюк - старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Києві).
 
5. Про різне.
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024