Головна  →  Новини  →  30 вересня 2022

Працівників Централізованої бібліотечної системи Подільського району привітали із професійним святом (фото)

Працівників Централізованої бібліотечної системи Подільського району привітали із професійним святом (фото)

Сьогодні у приміщенні академічного театру «Колесо» з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек начальник відділу культури Подільської РДА Віталіна Лисенко привітала із святом та відзначила Грамотами Подільської районної в місті Києві державної адміністрації працівників Централізованої бібліотечної системи Подільського району.                                                     

Професія бібліотекаря заслуговує глибокої поваги та істинного захоплення. Вона дає можливість усе життя мати справу з найцікавішими книгами та найдопитливішими людьми, об'єднує фахівців компетентних, ініціативних, здатних до творчого пошуку і нестандартних рішень.                                                                                                                              

«Дорогі наші бібліотекарі, вітаючи вас із професійним святом, хочеться побажати всім нам миру та перемоги над ворогом, міцного духу та здоров’я, оптимізму та нових трудових звершень, успіхів у вашій нелегкій, але почесній справі і багато-багато вдумливих, допитливих, розумних, талановитих і добрих серцем читачів», - звернулась Віталіна Лисенко.  

Перед переглядом вистави «Пристрасті дому пана Г.-П.» усі присутні хвилиною мовчання вшанували Захисників, які віддали своє життя за незалежність та свободу нашої держави.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024