Головна  →  Новини  →  27 вересня 2022

У Подільській РДА відбулась нарада з обговорення оперативних питань (фото)

У Подільській РДА відбулась нарада з обговорення оперативних питань (фото)

27 вересня тимчасовий виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко провів нараду з обговорення оперативних питань. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств Подільського району.

На початку наради головуючий привітав керівника та учасників культурно-спортивного клубу «Бембі» з Днем туризму та вручив Грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за вагомий внесок у створення матеріальних та культурних цінностей. Нагороджені є призерами українських та міжнародних змагань із трейл-орієнтування.

«Дякую вам за популяризацію спорту серед молоді та підтримання іміджу Подільського району міста Києва в Україні та за межами держави», - зазначив Сергій Коваленко, звертаючись до учасників культурно-спортивного клубу «Бембі».

Також у ході наради обговорили підготовку районного комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Так, станом на сьогодні до опалювального сезону готові 93% житлових будинків та 96% закладів культури та освіти. Комунальні служби працюють у посиленому режимі, щоб розпочати вчасно процес опалення.

Заступник голови Подільської РДА Віталій Волошкевич повідомив, що 24 загальноосвітні заклади працюють за змішаною формою навчання – офлайн та онлайн. Також триває ремонт найпростіших укриттів, щоб якомога більше шкіл мали можливість проводити навчання у приміщенні закладу. Крім того, у Подільському районі працюють 28 дитячих садків, всі вони мають укриття на випадок повітряної тривоги.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024