Головна  →  Новини  →  5 серпня 2022

У Подільському районі столиці провели профілактичний рейд «Діти вулиці» (фото)

У Подільському районі столиці провели профілактичний рейд «Діти вулиці» (фото)

З метою запобігання порушення прав дітей в умовах оголошеного воєнного стану, попередження їх бездоглядності та дитячій безпритульності, зміцнення правопорядку серед дітей у місті Києві, соціального захисту дітей, які потрапили у складні життєві обставини 04.08.2022 року в Подільському районі м. Києва працівниками Служби у справах дітей та сім’ї Подільської районної в місті Києві державної адміністрації спільно із залученими спеціалістами Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та працівниками сектору ювенальної превенції Подільського УП ГУНП у м. Києві проведено районний профілактичний рейд «Діти вулиці».

У ході проведення рейду було відвідано 13 сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, з батькам дітей проведені профілактичні бесіди щодо недопущення вчинення насильства по відношенню до дітей, в присутності дітей та ознайомлено з чинним законодавством про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024