Головна  →  Новини  →  28 червня 2022

Сергій Коваленко провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Сергій Коваленко провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

28 червня відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко, заступник голови Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств, представники структурних підрозділів КМДА.

Також для участі у нараді були запрошені представники закладів громадського харчування, які розташовані на вулиці Петра Сагайдачного.

У ході наради обговорили питання щодо прибирання балансових території закладів громадського харчування на вулиці Сагайдачного, а також Поштової площі. Питання є нагальним, оскільки у літній сезон збільшується кількість відвідувачів центральної частини району, що призводить до збільшення відходів та накопичень сміття у вечірній час.

Крім того, обговорили питання посилення контролю за продажом алкогольної продукції та дотриманням комендантської години.

«Неприпустимо, щоб в країні, в якій триває війна і кожен день гинуть наші співгромадяни, звучала гучна музика на вулицях та люди розважались, не зважаючи на режим комендантської години», - зазначив Сергій Коваленко під час наради.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024