Головна  →  Новини  →  24 червня 2022

25 червня відбудеться благодійний патріотичний онлайн пробіг Київського Велодня

25 червня відбудеться благодійний патріотичний онлайн пробіг Київського Велодня

25 червня відбудеться благодійний патріотичний онлайн пробіг Київського Велодня. За інформацією організаторів, мета заходу – проявити патріотичну позицію велоспільноти Києва, а також зібрати 1 мільйон грн на закупівлю засобів тактичної медицини для комплектації аптечок тактичної медицини для ЗСУ.

Формат заходу передбачає індивідуальну поїздку на велосипеді в будь-якій точці світу з національною патріотичною символікою і публікацію свого фото із закликом підтримати велопробіг та зібрати кошти.

«Поки в Україні війна – ми не можемо проводити традиційний Велодень, під час якого ми наголошуємо на створенні безпечних та зручних умов користування велосипедами. Наші учасники боронять нашу незалежність та саме право розвивати та розбудовувати країну. Інші волонтерять та підтримують військових і тих, хто опинився у скрутному становищі. Цього дня можна допомогти, просто доєднавшись до нашого онлайн пробігу», – зазначають організатори заходу.

Отже, учаснику пробігу у будь-якій точці земного шару треба проїхати на велосипеді з українською символікою (бажано 10 км), зробити фото з хештегом #ПоїхалиДопоможемо та розповісти про велопробіг. Постити реквізити для збору коштів, переказати будь-яку суму на рахунки. Серед усіх учасників велопробігу розіграють цінні призи за хештегом у Facebook та Instagram. Посилання на івент: https://fb.me/e/2oabzKhoC.

Окрім тактичної медицини, організатори окремо збирають допомогу для маршала Велодня, який отримав поранення на війні і потребує довгої та вартісної реабілітації.

Переказати кошти на тактичну медицину: https://send.monobank.ua/jar/6GsRHt4BAS.

Допомогти маршалу велодня Олексію Чуденкову: https://send.monobank.ua/jar/bwUF7Uasg.

Ті, хто перебувають у Києві, можуть приїхати особисто на Софійську площу 25 червня з 10:00 до 18:30 і зробити пожертву у фізичну скриньку.

Об 11:00 на Софійській площі відбудеться брифінг організаторів для представників ЗМІ.

Довідково.

Велодень в Києві – 2-й за масовістю захід, який проводиться у столиці з 2006 року для популяризації здорового та активного способу життя, створення умов для безпечного пересування велосипедом і легким персональним транспортом.

Організатори акції: ГО «Велодень-Київ»,  ГО «Мотохелп» за підтримки КМДА та Патрульної поліції Києва.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024