КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2022

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

23 червня відбулось засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2022-2023 років. У ході засідання заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик обговорив з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств питання попередження лісових пожеж та стан комунального господарства.

У ході засідання обговорили хід підготовки до опалювального сезону, зокрема заплановані ремонти ситем центрального опалення.

За інформацією представників КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району» та КП "Київтеплоенерго", наразі через пошкодження тепломереж 53 житлові будинки знаходяться без гарячого водопостачання. На пошкоджених ділянках постійно ведуться ремонтні роботи для найшвидшого поновлення комунальної послуги в оселі мешканців.

Під час засідання розглянули й звернення мешканців району за минулий тиждень. Найчастіше подоляни звертались з питань роботи ліфтового господарства та прибирання прибудинкової території. Мешканцям мікрорайону Нивки необхідно звернути звернути увагу, що наразі тривають гідравлічні випробування тепломереж, через що відсутнє гаряче водопостачання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.