Головна  →  Новини  →  22 червня 2022

Верифікація продовжується

Верифікація продовжується

Управлінням соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації попри воєнний стан продовжуються роботи щодо відпрацювання рекомендацій наданих Міністерством фінансів України та додаткові перевірки інформації поданої громадянами для отримання соціальної адресної допомоги, пільг, житлових субсидій.

Отримувачам державних допомог нагадуємо, у разі змін обставини у заявника, або членів сім’ї заявника, а саме: паспортні дані, ідентифікаційний номер, склад сім’ї, зміна сімейного стану, придбання іноземної валюти, відкриття депозитних рахунків, придбання житла, транспортних засобів та земельної ділянки, тощо, слід звернутися до управління для внесення достовірних даних, оскільки несвоєчасне надання оновлених даних або інформації про особисті зміни являються підставою для призупинення виплат.

У разі якщо за результатами верифікації виявлено, що особою подано неправдиві відомості, то рішення стосовно призначеної державної виплати приводиться у відповідність до вимог законодавства, тобто переглядається. Це в свою чергу, тягне за собою перерахунок надміру виплачених коштів домогосподарству та їх повернення до державного бюджету.

За результатами отриманої інформації в поточному році опрацьовано 465 рекомендації щодо правомірності призначення державних виплат, з них:

  • 265 отримувачів державних соціальної допомоги;
  • 43 отримувачів пільги на житлово-комунальні послуги;
  • 156 отримувачів субсидій на житлово-комунальні послуги.

Під час опрацювання наданих рекомендацій виявлено, що 18 громадян подали недостовірні дані, які призвели до надміру нарахованих коштів які підлягають поверненню до бюджету в сумі 74908,68 грн.

Шановні мешканці району, будьте уважними, відповідально ставтеся до отримання вами державних виплат.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024