Головна  →  Новини  →  27 травня 2022

Сергій Коваленко провів інспекційний об’їзд Подільського району (фото)

Сергій Коваленко провів інспекційний об’їзд Подільського району (фото)

26 травня тимчасово виконуючий обов’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко провів інспекційний об’їзд району. У об’їзді також взяли участь заступник голови Віталій Волошкевич, керівники самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств.

Так, Сергій Коваленко перевірив заклади культури, що розташовані у Подільському районі. Під час перевірки поспілкувався з директорами підпорядкованих закладів щодо нагальних питань, які виникають у процесі роботи, обговорили організаційні питання щодо завершення навчального року в реаліях сьогодення та формування контингенту на наступний рік.

Також він перевірив роботу гуманітарного пункту, який розташований за адресою: пров. Бондарський 19. «Гуманітарний пункт працює для переселенців та подолян, які опинилися у складних життєвих обставинах. За період військового стану 347 сімей отримали пайки, сезонний одяг, дитяче харчування, памперси, ліки, ковдри, рушники та постільну білизну», - зазначив Сергій Коваленко. Він додав, що у гуманітарному пункті знаходяться психологи Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які одразу надають психологічну підтримку тим, хто пережив травматичні події під час війни.

Крім того, учасники об’їзду перевірили хід виконання робіт щодо благоустрою площі Валерія Марченка та висадження патріотичної квіткової композиції у вигляді шеврону 112 бригади територіальної оборони міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024