Головна  →  Новини  →  12 березня 2022

Громадський звіт про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за ІІ півріччя 2021 року (+звіт, презентація)

Громадський звіт про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за ІІ півріччя 2021 року (+звіт, презентація)

У ніч на 24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабну війну з Україною. З метою належного інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20.09.2017 № 1169 «Про затвердження Порядку проведення громадського звіту про роботу районних в місті Києві державних адміністрацій» Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією було заплановано проведення громадського звіту про результати роботи за ІІ півріччя 2021 року 03 березня 2022 року. Однак, у зв’язку із вторгненням російських військ в Україну було прийняте рішення оприлюднити результати роботи на сайті райдержадміністрації.

«Україна зараз воює не лише за свою територію, а й відстоює демократичні цінності та незалежність України. Ми віримо у перемогу, бо на нашій стороні правда, сила, і, перш за все, наш народ, який прагне перемоги і знає, за що бореться! Впевнений, що про результати роботи за І півріччя 2022 року будемо звітувати разом з подолянами», - зауважив тимчасово виконуючий обов’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко.

Пропонуємо детально ознайомитися із звітом та його презентацією.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024