Головна  →  Новини  →  8 серпня 2013

«Контактний центр міста Києва» відпрацював схему багаторівневого контролю над виконанням звернень киян

«Контактний центр міста Києва» відпрацював схему багаторівневого контролю над виконанням звернень киян

З початку року кількість звернень киян до «Контактного центру міста Києва» збільшилась порівняно з відповідним періодом минулого року на 9,3%. Таку кількість скарг було вчасно опрацьовано, насамперед, завдяки впровадженню фахівцями центру нових сучасних форм комунікації з громадянами.

Цього року запрацював сайт Контактного центру, через який до фахівців установи звернулися більше 12 000 киян. Також вдалося налагодити прийом звернень електронною поштою та втілити у життя спецпроект «Прямий зв’язок з київською міською владою».

«Окрім впровадження нових форм комунікацій з киянами, не менше уваги приділяється ефективності роботи з вирішення питань, порушених мешканцями. Доручення модернізувати системи роботи зі зверненнями громадян у країні та забезпечити максимальне вирішення питань, порушених громадянами, дав Президент України Віктор Янукович за результатами проекту «Діалог з країною». «Контактний центр міста Києва» відпрацював схему багаторівневого контролю над виконанням звернень киян. Сьогодні практично неможлива ситуація, коли виконавець може відзвітувати про роботу, насправді її не виконавши, крім того, про реальний стан справ фахівцям Контактного центру повідомляють самі кияни», – зазначив Єгор Стефанович.

Нагадаємо, 12 лютого 2013 стартував проект «Діалог з країною», який завершився 22 лютого прямим ефіром за участю Президента України Віктора Януковича. Під час 4-годинного ефіру громадяни країни мали змогу поставити запитання і звернутися безпосередньо до Глави держави.

Дорученням Президента України владі в регіонах визначено низку завдань щодо забезпечення вирішення питань, порушених громадянами, під час телевізійного проекту «Діалогу з країною», а також щодо створення системи реагування на звернення, наближеної до найкращих європейських стандартів.

 

 за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9326.html

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024