КМДА Київська міська державна адміністрація


14 січня 2022

Комунальні служби продовжують виконувати роботи з ремонту та благоустрою балансових територій (фото)

Комунальні служби продовжують виконувати роботи з ремонту та благоустрою балансових територій (фото)
З 10 до 14 січня працівники комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» продовжували виконувати роботи з ремонту та благоустрою в балансових будинках, на прибудинкових територіях та в місцях загального користування. Так, за звітний період комунальники виконали роботи з ремонту:
  • дверей за адресами: вул. Братська, 10, вул. І Виговського, 12 Д, вул. В. Порика, 11А, вул. Г. Сковороди, 11;

  • П-подібної огорожі контейнерного майданчику за адресою: вул. Межова, 26;

  • будинкових зливостічних систем за адресами: вул. Братська, 5, вул. Кирилівська, 124, пров. Хорива, 4, просп. Правди, 8;
  • перил за адресою: вул. Межова, 23;
  • покрівель за адресою: вул. Виговського, 16.
Також виконано роботи з скління дверей на сходових клітинах за адресою: просп. В. Порика, 9 Г; скління вікон на сходових клітинах за адресою: вул. Волоська, 46; накриття приямків за адресою: вул. Почайнинська, 53/55; очищення снігу на покрівлях за адресами: вул. Ярославська, 28 А, просп. Г. Гонгадзе, 30, просп. Правди, 37 Б, 88.
 
У разі якщо у вас виникли питання стосовно утримання будинку та прибудинкової території, що знаходяться на балансі КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва», звертайтеся: вул. Хорива, 36, тел./факс: 425-21-35, e-mail: [email protected]а.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.