Головна  →  Новини  →  14 грудня 2021

Валентин Мондриївський: «Реконструкція вулиці Петра Сагайдачного та Контрактової площі залишаються пріоритетними завданнями на 2022 рік» (фото)

Валентин Мондриївський: «Реконструкція вулиці Петра Сагайдачного та Контрактової площі залишаються пріоритетними завданнями на 2022 рік» (фото)

У Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяли участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич, керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій, представники комунальних служб.

«Кияни та гості міста гідно оцінили нову пішохідну зону. Тому, продовжуємо роботу з перетворення вулиці Петра Сагайдачного та Контрактової площі на справжню перлину столиці. І це – наші пріоритети на 2022 рік! Тож, за сприянням мера Віталія Кличка, продовжуємо розвивати туристичну привабливість міста», - зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що реконструкція вулиці Петра Сагайдачного та Контрактової площі залишаються пріоритетними завданнями на 2022 рік. Наразі вже готове розпорядження «Про передачу функцій замовника реконструкції вулиці Петра Сагайдачного з облаштуванням пішохідної зони» та здійснюється виготовлення ескізного проєкту з улаштуванням пішохідної зони, з метою поєднання сучасних вимог інженерних мереж та транспортної інфраструктури до історичного вигляду та призначення Подолу.

«Ретельна підготовка розпорядчої та проєктної документації дозволить своєчасно та якісно виконати поставлені завдання з реконструкції площі нашого історичного Подолу. На сьогодні вже підготовлено проєкт розпорядження щодо затвердження загальної кошторисної вартості відповідно до отриманого Експертного звіту по проєкту «Реконструкція інженерно-транспортних споруд та скверів № 1, № 2, № 3 на Контрактовій площі», - зазначив Віталій Волошкевич.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024